CURSELE ILEGALE din Bucuresti pun in pericol siguranta tuturor participantilor la trafic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 18:30

Cursele ilegale pun in pericol viata trecatorilor sau a celorlalti participant la traffic.

Acum aflam ca acesta este locul de plecare si sosire pentru cursele lor ilegale. Prima masina plecata cu demaraj opreste la semaforul care indica rosu. Sirul curselor si manevrelor ilegale continua. Zeci de minute locuitorii din zona au fost terorizati de sunetul motoarelor turate in noapte. In cele din urma, un echipa de politie ii opreste in trafic. Indivizii isi pun masinile pe avarii, unul dintre ei coboara de la volan si incearca sa dea o explicatie politistilor.
In timp ce alti soferi le explica politistilor ce au vazut, agentul de la circulatie este obligat sa faca ceva ce nu si-ar fi dorit probabil. Vedeti bine, doamnelor si domnilor. Le da actele inapoi tuturor celor trei soferi care participau la acele curse ilegale.

Ce-i drept asa este legea la noi! Ce conteaza ca acesti indivizi au pus in pericol viata unor pariticipanti la trafic prin manevrele ilegale pe care le-au facut?! Ce conteaza ca mai multi locatari ai blocurilor din zona au fost deranjati de sunetul infernal facut de motoarele tunate! Politia rutiera nu are ce face
daca acesti soferi care organizeaza curse ilegale nu sunt prinsi cu viteza sau in timp ce incalca regulile de circulatie. Pentru ca actele erau in regula, agentul nu a putut sa-i opreasca, iar tinerii si-au continuat cursele nebune.