Cursurile suspendate marti! Afla cate scoli au fost inchise in intrega tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti a hotarat suspendarea cursurilor sin invatamantul preuniversitar din Capitala.

Decizia a fost comunicatata de inspectorul general scolar Cristian Alexandrescu pentru Mediafax, cu toate acestea luni, 13 februarie, cursurile se vor desfasura normal. La nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti este asigurata permanenta la telverde (0800816021).

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a precizat avand in vedere datele furnizate de inspectoratele scolare judetene ca in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectate de ninsorile abundente sau temperaturile scazute.


Cursurile sunt suspendate integral, luni, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in judetele Ialomita, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Vrancea, Dolj si Olt. In judetul Buzau cursurile sunt suspendate pentru luni doar in mediul rural, iar in judetul Valcea fac exceptie scolile din municipiul Ramnicu Valcea.

Inspectoratele scolare judetene din Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara, Ilfov, Iasi, Maramures, Prahova, Satu Mare, Timis au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant.
In judetele Arges, Braila, Calarasi, Caras-Severin, Dambovita, Galati, Teleorman, Vaslui sunt maximum 100 de unitati de invatamant inchise.

Sursa: mediafax.ro