Curtea Constitutionala AMANA decizia privind validarea referendumului pana pe 12 septembrie. Crin Antonescu ramane presedinte interimar

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:12

Curtea Constitutionala a amanat pentru 12 septembrie decizia privind validarea sau invalidarea referendumului din 29 iulie, de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

In aceste conditii, Crin Antonescu ramane presedinte interimar pana la acea data.

Judecatoarea Aspazia Cojocaru, membra a Curtii Constitutionale, a declarat ca, in opinia ei, referendumul trebuia anulat, pentru ca s-a bazat pe date false.

Ea a precizat ca s-au solicitat de la toate institutiile abiltate documente care vor trebui analizate.

Participarea la referendum a fost de 46,24%, iar dintre alegatori, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Basescu, iar 11,15% s-au pronuntat impotriva, potrivit rezultatelor finale ale referendumului din 29 iulie, anuntate miercuri de Biroul Electoral Central.



Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.