Cutia asta a fost lasata pe scarile unui adapost de animale. Miroasea ingrozitor, dar au deschis-o. Le-au dat lacrimile cand au vazut ce era in interior

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 04:59

Auzim din ce in ce mai des de cruzime impotriva animalelor.

Povestea urmatoare este una reala, relatata de angajatii unui centru veterinar din San Jose, California. Intr-o dimineata, au primit o cutie sigilata cu banda adeziva, care mirosea ingrozitor. Au taiat banda si au descoperit in interior un catelus, pe nume Pandora.

Animalul era intr-o stare groaznica, cu blana incurcata si acoperit de fecale. In plus, parea ranita la unul dintre umeri. Au tuns-o si au descoperit ceva ingrijorator: rana de pe umar era, de fapt, o tumoare canceroasa.



Au spalat-o, au deparazitat-o, i-au scos cativa dinti, i-au indepartat doua dumosi si hernia ombilicala. Pare mult pentru un animal atat de mic, dar Pandora a avut noroc: tumoarea nu s-a extins si a putut fi indepartata in intregime si, dupa ce s-a vindecat, a fost adoptata de o familie iubitoare. Urmareste mai jos cum arata Pandora acum:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”