"Cutia Minciunii", cel mai periculos concurs! Cat de bine se cunosc cuplurile din platou

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 00:15

Concursul a fost inceput de Andreea Mantea si Madalin Ionescu. Cei doi au fost pusi fata in fata si au avut de ales cate o cutie fiecare, pe rand.

Prima data Madalin Ionescu a trebuit sa ghiceasca daca Andreea Mantea a spus adevarul sau nu. Dupa s-au inversat rolurile.
Andreea Mantea: "Nu pot sa-mi dau seama, dar cred ca sunt vreo 3000 de euro aici. Sunt rulati, sunt hartii de 100 de euro. Langa banii astia este un soricel, dar soricelul se afla intr-o trasura alb-breu. Trasura pare trasa de un unicorn din poveste",

Madalin  Ionescu a ghicit.
Acum a fost randul lui sa traga o cutie.
Madalin Ionescu: "Am scos un recipient, un vas, in care se afla mai multe oua cu surprize. Mint, iti dai seama. Am scos un vas metalic in care se aflau niste chestii. Nu le pot numi. Sunt niste tacamuri din plastic si sosete de toate culorile. Furculite, cutite si sosete colorate. Nu am spus adevarul pana la capat, cosul nu era metalic".


Andreea Mantea: "Ce chestii. Tacamuri? Inseamna ca zici adevarul? Ahhh, n-am ghicit"
A venit randul cuplului format din Maria Constantin si Marcel Toader. Nici ei nu s-au descurcat prea bine.
Maria Constantin: "Sunt niste ochelari asa ca de pisicuta si are si o coronita. Coronita este argintie. Cred ca ne-ar ajuta foarte mult intr-o seara speciala in care noi am sarbatori 2 ani de casnicie. Cred ca s-ar potrivi foarte bine cu niste pantofi.
Este o costumatie foarte sexy pentru o noapte de amor"
Marcel Toader: "Spune adevarul, cred ca nu a minti. V-am spus ca nu stie sa minta"


Marcel Toader: "Foarte frumos cand atingi, cand privesti. O aroma fantastica. Avem doua mere, mere galbene, iar merele au avut un invelis sexy. Un sutien aproape dantelat. Are o incheietura din metal, pe mijloc. Este pentru varsta a doua.

Maria Constantin: "Doua mere si un sutien cu dantela? Eu cred ca minte"
Marcel Toader a spus adevarul, Maria a pierdut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.