"Cutia Pandorei" si-a dezvaluit secretul: Ce surpriza i-a asteptat pe Turcu si Roxana, la finalul Galei "Puterea dragostei"! Turcu in pericol de eliminare! A plecat sau nu din emisiune?

Autor: D.I.
Actualizat: 22 mar 2022, 00:00

Turcu si Roxana au fost votati de colegi spre eliminare. Roxana s-a salvat insa Turcu a asteptat cu emotii mari dezvaluirea secretului din "cutia pandorei".

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Andreea Pirui si pe Livian, ca "Favoriti ai saptamanii" si alaturi de ei si pe Turcu si pe Roxana, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

In cele din urma, Andreea Pirui a fost desemnata castigatoarea celor 1500 de euro și a reusit sa isi protejeze casa si totodata sa primeasca titlul de lider suprem.

Iar pe de alta parte Turcu a ajuns la un pas de eliminare. Insa acesta a sperat ca va mai avea o sansa in cutia pandorei.

Iata de ce surpriza a avut parte Turcu si cum a reactionat:

Citeste si: Roxana si Turcu, in pericol de eliminare! Cine a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si cine a parasit emisiunea! Cei doi concurenti nominalizati au asteptat verdictul cu sufletul la gura!

Citeste si: Emotii si suspans in Gala "Puterea dragostei", Andreea Pirui si Andreea Oprica, in pericol de descalificare, dupa ce s-au contrat exploziv in emisiune! Iata care au fost consecintele duelului lor!

Citeste si: Denisa, aniversare fara iubitul ei, Iancu Sterp! Cum si-a sarbatorit tanara ziua de nastere, la Londra! Iata cine i-a fost alaturi!

Citeste si: Tensiunile dintre Ligi si Philip au explodat, in Gala "Puterea dragostei"! Concurenta a sarit sa il bata pe fostul ei iubit si a iesit plangand din platou! Iata pana unde s-a ajuns!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.