Cutii plastic - solutia optima pentru transport şi depozitare!

Author: Oana Iosif

În ultimul timp am devenit din ce în ce mai ataşaţi de cumpărăturile online. Este mult mai uşor, dar şi mult mai comod pentru noi să plasăm o comandă cu toate produsele dorite şi să aşteptăm ca ele să ne fie livrate la uşă în cel mai scurt timp cu putinţă. Cum acest trend este unul ascendent, în ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe magazine care comercializează produse doar în mediul online. Cu toate că avantajele unui magazin online sunt multe, sunt şi câteva aspecte pe care patronul unei astfel de business trebuie să le aibă în vedere.

Dacă ţi-ai deschis un magazin fizic sau online, ştii cât de important este să investeşti într-o soluţie de depozitare şi de transport care să îţi protejeze produsele şi care să reziste o perioadă cât mai lungă de timp.

Înainte de a vorbi despre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când doreşti să achiziţionezi una sau mai multe cutii plastic este important să vedem care sunt avantajele pe care ţi le poate aduce această soluţie.

Iată cele mai importante 10 beneficii ale unei cutii din plastic:

 

  1. Principalul avantaj al cutiilor din plastic de depozitare şi transport este faptul că sunt disponibile într-o gamă variată de forme şi dimensiuni. Mai mult decât atât, sunt companii care îţi pot oferi o cutie realiza conform instrucţiunilor tale, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor afacerii tale.

  2. Cutiile din plastic protejează conţinutul din interior, indiferent că sunt folosite în depozit sau într-un mijloc de transport. De asemenea, poţi opta şi pentru achiziţionarea unor capace potrivite şi astfel, conţinutul va fi protejat în totalitate.

  3. Cutiile din plastic îţi vor permite o organizare eficientă a depozitului şi nu implică o investiţie mare. De asemenea, cutiile din plastic se potrivesc în orice tip de spaţiu.

  4. Sunt companii care fabrică modele de cutii care se pliază. Mai precis, atunci când sunt goale ele se pot strânge, pentru a nu ocupa spaţiul degeaba. De asemenea, vei găsi şi variante care se pot aşeza unele peste celelalte, chiar şi atunci când sunt pline. Aceste modele sunt stabile şi îţi pot aduce economii substanţiale, deoarece nu mai ai nevoie de construirea unor rafturi suplimentare.

  5. Având în vedere că o cutie din plastic asigură o identificare uşoară a conţinutului din interiorul ei, dar şi faptul că este foarte uşor de curăţat şi manevrat, vei uşura considerabil munca angajaţilor tăi.

  6. Dacă o cutie de carton o poţi folosi o dată sau de maxim două ori, o cutie din plastic poate fi reutilizată fără probleme.

  7. În cazul în care trebuie să cunoşti nişte informaţii precise despre produsele pe care le depozitezi, poţi eticheta cutiile. Astfel, ai acces imediat la data de achiziţionare, la data de expirare sau alte informaţii pe care le consideri esenţiale.

  8. Pe lângă faptul că sunt eficiente, uşor de curăţat şi ieftine, cutiile din plastic sunt şi foarte rezistente.

  9. În cazul în care, îţi doreşti să protejezi produsele în totalitate în timpul transportului, trebuie să ştii că o cutie din plastic poate fi sigilată.

  10. Cutiile din plastic sunt prietenoase cu mediul înconjurător, căci ele sunt foarte uşor de reciclat.



Cum alegi o cutie din plastic pentru transport şi depozitare? Iată care sunt cele mai importante 4 aspecte pe care trebuie să le ai în vedere.



  1. Rezistenţă

Unul din cele mai importante aspecte pe care trebuie să le respecte o cutie pe care o foloseşti în timpul transportului, este rezistenţă. Dacă alegi o cutie de calitate aceasta va rezista o perioadă mai mare de timp, iar în acest mod vei putea economisi o sumă substanţială de bani. Mai mult decât atât, o cutie rezistenţă va proteja cu succes şi obiectele din interiorul ei.

O cutie folosită în timpul transportului trebuie să reziste cu brio şi să protejeze produsele indiferent de condiţiile de mediu, dar şi de factorii mecanici la care este supusă. În cazul în care îţi doreşti o cutie de plastic în care să transporţi sau să depozitezi lichide, este important să te asiguri că ea este capabilă să sigileze perfect conţinutul şi să împiedice scurgerile.

2. Manevrabilitate

Degeaba cumpărăm o cutie care nu se strică niciodată, care rezistă cu brio indiferent de factorii la care este supusă, dacă aceasta nu poate fi manevrată. Vorbim, totuşi, de o cutie de transport sau de depozitare care trebuie să poată fi mutată cu uşurinţă dintr-un loc în altul, atât pe distanţe scurte, cât şi pe distanţe mai mari. Dacă ne dorim o soluţie pe care să o folosim în mijloacele de transport, aceasta trebuie să fie uşor de încărcat şi de descărcat.

3. Eficientizarea spaţiului

Cu cât alegi o cutie mai bună, cu atât spaţiul din depozitul tău sau din mijlocul de transport va fi mai uşor de organizat. O cutie de plastic trebuie să te ajute să eficientizezi spaţiul şi să îţi permită o bună organizare. De asemenea, este important să menţionăm că un spaţiu organizat este un spaţiu curat.

4. Modalitatea de curăţare

Îţi spuneam mai devreme, că o cutie din plastic poate fi reutilizată fără probleme. Dar pentru că acest lucru să fie posibil, din când în când - cutia respectivă trebuie curăţată. Prin urmare, trebuie să te asiguri că produsul pe care doreşti să îl cumperi poate fi curăţat fără probleme, folosind soluţii de curăţare şi igienizare clasice.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.