CUTREMUR in fotbalul romanesc! Ce se intampla cu Steaua? Gigi Becali A PIERDUT echipa in instanta!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Ca la noi, la nimeni! Este incredibil ce se intampla, in acest moment, cu echipa campioana la fotbal. Steaua nu mai este doar una. Armata a castigat in tribunal dreptul asupra numelui si a siglei, dar Becali va ramane cu palmaresul si jucatorii.

Fanii se freaca la ochi si nu mai stiu pe cine sa sustina. Daca sefii MAPN nu se inteleg cu Gigi Becali, putem asista la formarea unei alte echipe cu numele Steaua Bucuresti. Aceasta va pastra sigla, dar nu si palmaresul.

Ce se va intampla, acum cu echipa? Sunt cunoscute conflictele din trecut dintre Gigi Becali si sefii Armatei, mai ales pentru dreptul de folosire a stadionului Ghencea.

Patronul s-a plans ca plateste cea mai mare chirie dintre toate cluburile din Liga 1 si a preferat sa joace cele mai importante jocuri pe National Arena. Se vor intelege, oare, acum, la pret sau Rusescu ori Keseru vor imbraca tricoul unei noi Stele? Un lucru e clar, Gigi Becali nu va renunta la club de bunavoie.

Miza este mare, Steaua este, in acest moment, singura echipa care produce bani in Romania.
Si... nu putini! Doar anul trecut, au intrat in visteria clubului peste 40 de milioane de euro.

„Steaua este o masina de facut bani si unii vor sa puna mana pe ea, sa o cumpere sau sa o ia ca, acum, produce bani, dar, peste un an, poate, nu mai produce asa cum nici in urma cu 5 ani nu producea.” a afirmat Tolontan.
##VIDEO128365##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.