CUTREMUR in lumea manelelor! Dupa Florin Salam, alti cantareti celebri intra in scandalul stupefiantelor

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 iul 2020, 15:51

Ei sunt cei trei manelisti care au fost chemati astazi la Parchet in dosarul stupefiantelor.

Adrian Minune s-a prezentat in fata judecatorilor impreuna cu avocatul sau. Cantaretul a tinut sa precizeze ca nu a fost chemat in calitate de invinuit.

Primul care a ajuns la Parchet a fost Costel Biju. Nu a dorit sa dea nicio explicatie presei, insa nici nu a negat prietenia cu Florin Salam, cercetat pentru detinere de stupefiante, in vederea consumului.

In acelasi dosar a fost citat si Sorin Talent, care pana la aceasta ora nu a ajuns in fata judecatorilor.

Sorin Talent apare in mai multe clipuri pe internet alaturi de Florin Salam, ceea ce dovedeste ca cel putin in materie de muzica se inteleg de Minune!

Surse judiciare au precizat ca cei trei cantareti au fost pusi sub invinuire pentru detinere de stupefiante in vederea consumului. Totul a inceput in urma cu mai multe saptamani, cand procurorii au anihilat o retea specializata in trafic de stupefiante. Pe 14 octombrie Florin Salam si membrii formatiei sale au fost pusi sub acuzare, in acelasi dosar.

##VIDEO84460##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”