CUTREMUR in lumea sportului! Un mare campion a fost UCIS

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 23:15

Un fost campion thailandez la tir, care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 si la cele de la Londra din 2012, a fost impuscat mortal.

Jakkrit Panichpatikum, in varsta de 40 de ani, a fost ucis sambata noapte, la Bangkok, in timp ce se deplasa la locuinta sotiei sale. Cei doi aveau o relatie tumultoasa, fiind in repetate randuri pe prima pagina a tabloidelor.

Doi motociclisti l-au urmarit si au tras mai multe focuri de arma asupra lui, sustine politia. "Ancheta este in curs, nu am stabilit inc motivul crimei", am declarat colonelul Pradit Taprasitkitti.



Sotia lui Panichpatikum a depus recent o plangere pentru violenta domestica. Jakkrit Panichpatikum a participat la JO de la Beijing si de la Londra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.