Cutremur în România, în această dimineață. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut

Author: Madalina Maftei

Un nou cutremur în România, duminică

Sursa: INFP

Un nou cutremur s-a produs în această dimineață, în România, potrivit Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului(INFP)   informează că un nou cutremur s-a produs în zona seismică Vrancea și a înregistrat magnitudinea de 2.5.

Un nou cutremur în România, duminică

Seismul s-a înregistrat duminică, 19 martie, la ora 7:45. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, înregistrând o magnitudine ml 2.5, la adâncimea de 134km și s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 47km V de Focsani, 56km N de Buzau, 67km SE de Sfantu-Gheorghe, 76km E de Brasov, 87km NE de Ploiesti.

Cutremur cu magnitudine de peste șapte grade! 

S-a dat o alarmă pentru posibilitatea apariției unui tsunami la 300 km de epicentru de către Centrul de Alertă pentru Tsunami din Pacific.

Până acum, nu se cunosc detalii despre posibile victime sau pagube.

Noua Zeelandă, Australia și Filipine nu au fost în pericol să fie

lovite de un eventual tsunami, conform oficialilor, astfel că avertizarea a fost total eliminată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Nou dezastru natural în Turcia, după cutremurele devastatoare! Minim 13 persoane au murit în urma unor inundații cauzate de ploile torențiale

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.