Cutremur la varf in politica romaneasca. Pentru prima data in istorie, un premier in exercitiu este pus sub invinuire intr-un dosar de coruptie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Victor Ponta a ajuns in fata procurorilor DNA sa dea explicatii in legatura cu prietenul sau Dan Sova si marea lui pasiune- raliul.

Victor Ponta scrie istorie. Si nu in sens pozitiv. Procurorii spun ca in 2007-2008, Ponta, in calitate de avocat, a semnat un contract de colaborare cu cabinetul de avocatura al lui Dan Sova. Acesta acorda in acel timp asistenta juridica complexelor Rovinari si Turceni. Ca urmare a acestui contract, avocatul Victor Ponta ar fi incasat 180.000 de lei fara sa presteze vreun serviciu.

In schimbul acestor bani, sustin procurorii DNA, premierul l-ar fi propus 4 ani mai tarziu pe Dan Sova ministru.

Din banii obtinuti de la Rovinari si Turceni, cabinetul de avocatura al lui Dan Sova ar fi fost achizitionata si masina pe care Victor Ponta o foloseste la raliuri. Impatimit al acestui sport, Victor Ponta recomanda tuturor politicienilor practicarea lui.

Astazi, premierul a fost chemat doar sa fie anuntat ca este pus sub invinuire. Zilele urmatoare, va trebui sa dea explicatii anchetatorilor in legatura cu acuzatiile care i se aduc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO139183##