Cutremur MARE in Romania! VEZI ce magnitudine a inregistrat. L-ai simtit?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:07

Seismul s-a produs la o adancime de 107 kilometri si a avut intensitatea IV in zona epicentrala.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, la ora 22.45, in judetul Buzau, zona seismica Vrancea, informeaza Institutul National pentu Fizica Pamantului.

Seismul s-a produs la o adancime de 107 kilometri si a avut intensitatea IV in zona epicentrala.

Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna (39 de kilometri), Ramnicu Sarat (48 de kilometri), Focsani (52 de kilometri), Targu Secuiesc (52 de kilometri) si Buzau (58 de kilometri).



Alte doua cutremure s-au produs duminica in judetul Buzau, in zona seismica Vrancea, intr-un interval de aproximativ patru ore, unul avand magnitudinea de 3 grade pe scara Richter si celalalt fiind de 2,8 grade.

Tot in judetul Buzau, in zona seismica Vrancea, sambata, la ora 18.55 s-a produs un cutremur de 3,2 grade pe scara Richter.

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine produs anul acesta in Romania a avut 5 grade si s-a inregistrat la 29 martie, tot in zona seismica Vrancea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.