CUTREMUR PUTERNIC de 6.9 grade! Vezi unde s-a produs. Autoritatile sunt IN ALERTA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:27

Un seism cu magnitudinea de 6,9 a zguduit estul Japoniei de-a lungul coastei Pacificului, insa nu exista riscul unui tsunami, a anuntat miercuri agentia de meteorologie japoneza.

Cutremurul, care s-a produs la ora locala 09:19 (03:19, ora Romaniei) s-a produs la 400 de kilometri adancime sub oceanul Pacific, la putin peste 600 de kilometri sud de Tokyo. Cladirile din capitala japoneza s-au zguduit sub impactul cutremurului.

 

La o jumatate de ora de la seism, presa japoneza nu constatase nicio victima sau paguba materiala importanta in tara.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Managerul

centralei nucleare de la Fukushima, Tokyo Electric Power (Tepco), a asigurat ca nicio problema noua nu a fost constatata la locul accidentului din cauza acestui cutremur.

 

"Am confirmat ca nu exista nimic anormal in ceea ce priveste masuratorile ridicate de la fata locului", a explicat un purtator de cuvant al Tepco pentru AFP. Acesta a adaugat ca echipe patruleaza vastul sit nuclear pentru a constata eventuale pagube.