CUTREMURATOR: A fost omorata de propria greutate! Eforturile DISPERATE ale unei femei de a slabi, dupa ce a ajuns la peste 300 de kilograme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:29

O femeie cu o greutate de 280 de kilograme a devenit subiectul unui documentar dupa ce a incercat sa faca eforturi supraomenesti pentru a slabi.

Dominique Lanoise, din Statele Unite, avea nevoie urgenta de o operatie de micsorare a stomacului. Pentru a putea fi realizata insa trebuia sa slabeasca si sa ajunga la greutatea de 220 de kilograme.

 

Timp de 10 luni a urmat o dieta drastica, in urma careia a dat jos peste 45 de kilograme. Insa a inceput sa se ingrase din nou dupa ce a fost internata in spital, ajungand la 283 de kilograme.

 

Trei luni mai tarziu, cu toate eforturile celor din jurul ei, femeia a luat si mai mult in greutate, depasind 310 kilograme. In ciuda riscurilor, medicii au operat-o pana la urma si i-au redus stomacul la marimea unui ou. Dupa interventia chirurgicala Dominique a pierdut 25 de kilograme in doar 4 zile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Noua saptamani mai tarziu insa s-a imbolnavit grav si a murit, la varsta de 41 de ani. Imagini cutremuratoare in materialul video de mai jos.

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard08-f6253c254706fc847fbddb5b3f9ced2a.jpg