Cutremurator: a nascut o fetita, dar nu ii convenea ca pierde prea mult timp ca sa aiba grija de ea: "Trece viata pe langa mine!" E incredibil ce ii facea micutei in fiecare seara, ca sa poata sa bea in liniste alaturi de iubitul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 09:20

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce Michala Pyke, in varsta de 37 de ani, a aflat ca este insarcinata. Desi, in mod normal, orice femeie ar trebui sa fie extrem de fericita la aflarea acestei vesti, reactia ei a fost retinuta.

Micuta a venit pe lume perfect sanatoasa si, pentru cateva luni, atat Michala cat si partenerul ei, John, au incercat sa fie niste parinti buni. Ambii s-au plictisit insa in scurt timp de aceste roluri si au ajuns sa puna nevoile lor peste cele ale copilului.

Micuta Pyke a ajuns astfel sa reprezinte un obstacol pentru ei, iar pentru a se bucura de viata si de bautura in continuare, parintii au ajuns sa ii administreze medicamente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fetita era astfel sedata mai tot timpul si ajunsese sa fie o leguma.

In cele din urma, la varsta de doar 4 anisori, ea a decedat in urma unui infarct.

Cei doi au fost retinuti in cele din urma de politie, iar daca vor fi gasiti vinovati, risca ani grei de inchisoare pentru omor.