CUTREMURATOR. A nascut un copil perfect sanatos desi era in MOARTE cerebrala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 16:30

Caz socant in Canada! O femeie in moarte cerebrala a mai fost tinuta in viata cateva saptamani pana cand bebelusul care il purta in pantece sa se poata naste.

Robyn Benson, o femeie in varsta de 32 de ani din Canada, a facut un atac cerebral in timp ce era insarcinata in 22 de saptamani. Desi a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au facut tot posibilul ca sa o salveze, specialsitii au pronuntat-o moarta din punct de vedere cerebral.

Tanara a mai fost, insa, tinuta artificial in viata inca alte cinci saptamani pentru ca fiul ei sa se poata naste cat mai aproape de termen.

Cand fatul a implinit 27 de saptamani, medicii au hotarat nasterea acestuia prin cezariana. Mama micutului a murit la scurt timp dupa nastere.

Dylan Benson, sotul femeii si tatal copilului a fost extrem de marcat de acest eveniment. Pe de o parte si-a vazut femeia pe care o iubea trecand in nefiinta, pe de alta parte si-a strans la piept fiul. Drama lui a marcat o lume intreaga! Singurul lucru pozitiv din toata aceasta tragedie este ca bebelusul, desi s-a nascut prematur, este perfect sanatos.


" S-a nascut Iver Cohen Benson, o minune in viata mea, cel mai frumos bebelus. Este sanatos, e cea mai adorabila si cea mai pretioasa fiinta din viata mea", a declarat proaspatul tatic pentru The Mirror.


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.