CUTREMURATOR! A plecat la furat de cabluri de alimentare, dar a sfarsit electrocutat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 23:50

La moarte l-a dus gestul necugetat pe barbatul in varsta de 44 de ani, care muncea pe unde apuca, doar sa-si creasca baiatul in varsta de 13 ani. Omul divortase cu cativa ani in urma si se stabilise cu baiatul sau, care sufera de un handicap psihomotor.

##VIDEO85635##Saracia l-a impins la un gest necugetat! Un barbat care muncea pe unde apuca s-a hotarat sa fure cablurile de alimentare. El era tata, si ii tinea loc si de mama copilului. Muncea cu ziua pe unde apuca, dar banii nu erau suficienti. De acolo, omul ar fi plecat sa fure cabluri electrice, pe care sa le vanda ulterior. Dar n-a mai apucat! De parca viata nu-l lovise destul, omul si-a gasit sfarsitul pe stalp.



Trupul neinsufletit a fost vazut de cativa ciobani care iesisera cu oile la pascut. Cat despre baiatul omului, Dumnezeu stie in grija cui va ramane. Autoritatile ar trebui sa ii gaseasca mama, dar in acest moment nu se stie unde locuieste femeia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”