Cutremurator: aceasta fata a murit la doar 17 ani din cauza unui medicament pe care il folosesti si tu! Parintii sunt in soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:10

Cazul de mai jos a socat opinia publica din Marea Britanie si trage un semnal de alarma referitor la modul in care folosim medicamentele.

Georgia Littlewood, o tanara in varsta de 17 ani, era o fata perfect sanatoasa, fara probleme medicale majore. Intr-o dimineata insa a sunat la salonul de infrumusetare la care lucra si a anuntat ca nu se poate duce la munca, deoarece se simtea foarte rau.

Georgia vomitase toata noaptea si, pentru a-si ameliora starea de sanatate, a luat paracetamol. Nu a tinut insa cont de modul de administrare si a inghitit mai multe decat trebuia, in repetate randuri.



Din aceasta cauza a inceput sa se simta si mai rau. Parintii ei au transportat-o de urgenta la spital, insa medicii nu au reusit sa o mai stabilizeze. Din nefericire, la scurt timp, tanara a murit, cauza decesului fiind supradoza de paracetamol pe care o luase.

Parintii sunt inca in soc si nu isi pot da seama cum de s-a intamplat asa ceva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.