CUTREMURATOR. Are cinci ani si cantareste 63 de kilograme. Ea e cea mai GRASA fetita din lume!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 13:15

O fetita in varsta de cinci ani din Marea Britanie cantareste de trei ori mai mult decat greutatea medie a unui copil de varsta ei.

De curand micuta a fost declarata cel mai gras copil la varsta de cinci ani. Cantareste 63 de kilograme, adica aproximativ greutatea medie a unei femei adulte. Fetita se afla in spital, in prezent, din cauza unor complicatii cauzate de obezitate.

Serviciile sociale din Anglia s-au autosesizat si au inceput o ancheta pentru a stabili care este cauza pentru care micuta are la o varsta atat de frageda, o greutate corporala care ii pune viata in pericol.

Medicii spun ca este o adevarata drama si trauma in acelasi timp pentru un copil sa sufere de obezitate mortala. La varsta aceasta, un copil de cinci ani trebuie sa cantatreasca cel mult 20 de kg.

Cazul scoate la iveala, insa, o problema mult mai grava cu care se confrunta nu doar Marea Britanie, ci aproape intreaga Europa. Obezitatea a devenit un adevarat fenomen, nu doar in randul adultilor, ci mai ales al copiilor.
se pare ca 30% dintre copii cu varste pana la cinci ani sunt obezi, 35% dintre adolescenti sufera de problema kilogramelor in plus, in timp ce 3 din 5 adulti sunt obezi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: