CUTREMURATOR: Au crezut ca e INSARCINATA, desi are 12 ani! Ce avea in burta i-a SOCAT pe medici

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:58

Cazul de mai jos a uluit lumea medicala si a transformat complet viata unei familii fericite.

O fetita de doar 12 ani din China sufera de o boala extrem de rara care o face sa para insarcinata. Meng Caixiu a fost diagnosticata cu chist hepatic, afectiune din cauza careia stomacul i se umfla excesiv.

De cand avea un an, chistul a inceput sa se mareasca. Acesta este de fapt un sac de lichid care se dezvolta in jurul ficatului, cauzandu astfel umflarea excesiva a stomacului.



Cei care o vad pentru prima data pe micuta cred ca aceasta este insarcinata. Desi parintii si-au cheltuit economiile de-o viata pentru a-si vindeca copila, niciun doctor nu a reusit sa gaseasca un remediu, iar starea lui Meng Caixiu se agraveaza pe zi ce trece.

In momentul de fata, parintii fetitei cauta persoane care sunt dispuse sa doneze bani pentru a putea fi tratata de un specialist.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.