CUTREMURATOR: Auzea zgomote ciudate venind dintr-un tomberon de gunoi! Cand a vazut ce era acolo A INGHETAT: "Erau multe furnici care mancau ASTA, am inceput sa plang!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:37

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din India, iar multi se intreaba cum de s-a putut intampla asa ceva.

Totul s-a intamplat dupa ce un barbat in varsta de 32 de ani, care mergea pe strada, auzea constant o serie de zgomote ciudate. Intrigat, s-a apucat sa caute sursa lor.

Si-a dat seama in cele din urma ca acestea veneau dintr-un tomberon de gunoi. Cand s-a uitat sa vada ce este inauntru, a incremenit: o fetita nou-nascuta era aruncata acolo si plangea, fiind acoperita aproape in totalitate de furnici, care o muscau.



"O mancau de vie, dadea disperata din maini si din picioare incercand sa le alunge. Am fost socat. Imediat am luat-o de acolo si am chemat o ambulanta", povesteste omul.

Imediat oamenii legii au pornit o ancheta si au descoperit, cu ajutorul camerelor de supraveghere, ca micuta fusese aruncata la gunoi de propria mama. Femeia a fost gasita si risca ani grei de inchisoare pentru fapta comisa.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.