CUTREMURATOR: Bebelusul lor de doar 10 luni s-a inecat in timp ce manca. E INCREDIBIL ce s-a intamplat la spital, doctorii au inceput sa PLANGA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din Marea Britanie prin duritatea lui.

Totul era cat se poate de normal pentru o tanara familie pana cand, intr-o dimineata, bebelusul lor de doar 10 luni s-a inecat in timp ce manca.

Disperati, parintii l-au dus de urgenta la spital si i-au implorat pe medici sa faca ceva. Din pacate inima lui Bodie cedase, iar micutul a fost conectat la aparate pentru a trai.

Timp de o saptamana toti au asteptat o minune, insa in cele din urma doctorii le-au spus parintilor ca nimic nu mai este posibil.

Indurerati, acestia au acceptat tragedia, insa si-au dorit ca moartea micutului sa nu fie in zadar.

Au hotarat astfel sa ii doneze organele, care vor ajunge la alti 4 bebelusi cu probleme si le vor oferi o sansa la viata. Povestea a cutremurat o tara intreaga, iar multi au admirat gestul facut de tinerii parinti.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.