CUTREMURATOR. Doi adolescenti, suspectati ca ar batut cu BESTIALITATE trei oameni ai strazii. Una dintre victime a decedat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Unul este minor, iar celalalt abia a implinit 18 ani! Cei doi adolescenti sunt banuiti ca ar fi batut mar trei oameni ai strazii, iar pe unul l-au omorat. Povestea este cutremuratoare!

Calvarul pentru cei trei oameni ai strazii a inceput duminica noapte. Au ajuns sa fie umiliti in cel mai josnic hal! Politistii de la Serviciul Omoruri au facut pas cu pas reconstituirea. I-au adus pe cei doi tineri chiar in locul in care si-au batut joc de cei trei oameni ai strazii! In cladirea fostului Spital de Boli Venerice din Bucuresti!

Doar unul dintre ei se mai poate tine pe picioare.

Un amic al barbatului este la spital cu rani grave! Pe celalalt, l-au omorat. Abia poate sa reproduca ce s-a intamplat in acele ore de calvar. Barbatul, insa, isi gaseste puterea de a spune firul tragediei: „ Ne-au legat de picioare, de maini(…) turnau apa pe noi si dadeau in noi, legati ”. Nu stia cum sa se mai apere de furia celor doi tineri care ii loveau cu frenezie!

Ne-au legat, ne-au pus sa jucam ”.
Unul intre suspecti, cel care a implinit 18 ani povesteste totul, parca, fara nicio remuscare: „ I-am dat foc la par! Si oare ce am mai facut? Am mai dat...Nu am mai dat in el! ”. Doar psihologii vor putea explica ce a fost in mintea celor doi tineri. Si de ce au ajuns sa omoare un om si sa ii bata pe alti trei pentru 20 de lei si cateva telefoane mobile vechi.
Ei nu s-au certat pentru prima data cu legea: au mai furat si talharit si alte persone!

##VIDEO114567##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.