CUTREMURATOR! E premiantul clasei chiar daca tatal cauta in gunoaie ca sa aiba ce manca

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:25

Mama lui Madalin a fost rapusa de cancer acum cateva luni. De atunci nimeni nu l-a mai vazut pe micut zambind. Nici acum nu poate vorbi despre asta.

Lui Madalin ii place sa invete. Din clasa I-a si pana acum a tot luat premii. Si asta chiar daca saracia l-a impiedicat sa se duca zi de zi la scoala. Tatal lui Madalin face tot posibilul ca cei mici sa mearga la scoala. A ajuns sa caute in gunoaie de cand si-a pierdut serviciul, numai sa aiba copiii lui un viitor.

Madalin traieste cu tatal si patru frati intr-o casa, care doar printr-o minune nu s-a prabusit peste ei.

Ca sa aiba ce pune pe masa, se trezeste in fiecare dimineata la 5 si pleaca cu tatal lui sa stranga pet-uri. Traiesc dintr-un ajutor social de numai 300 de lei si ce castiga din vanzarea deseurilor din plastic. Daca intr-o zi nu vand nimic se culca si cu burta goala.

Dar Madalin nu are de gand sa renunte la lupta. Oricat ar fi de obosit, cum vine de la treaba isi ia cartile si se apuca de invatat.
Nu trebuie sa ramana in urma. Visul lui este sa ajunga profesor de religie.

##VIDEO83994##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: