Cutremurator: femeia asta nu si-a dat seama si si-a uitat un tampon in corp timp de 9 zile! I s-a parut ciudat cand burta a inceput sa i se umfle, asa ca a mers la spital. Doctorii au ramas socati cand au vazut-o! Uite ce avea pe interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 05:50

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din Marea Britanie, care au marturisit ca rar le-a fost dat sa vada asa ceva.

Totul a inceput dupa ce Emily Pankhurst, in varsta de 20 de ani, s-a trezit intr-o zi simtindu-se foarte umflata. La inceput nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca are vreo indigestie.

Insa pe masura ce timpul trecea a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Fata si-a dat seama ca ceea ce i se intampla este intr-adevar grav dupa ce o iritatie i-a aparut pe corp.

In plus, incepuse sa aiba ameteli si sa fie incoerenta, asa ca a mers de urgenta la un spital. Verdictul a socat-o: femeia avea sindromul de soc toxic, o infectie bacteriana foarte periculoasa, din cauza careia putea muri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul din cauza caruia a dezvoltat aceasta

afectiune este si mai socant: ea uitase practic sa isis chimbe un tampon, lasandu-l in organismul ei timp de 9 zile!

Medicii au fost socati de cele intamplate! Din fericire, in urma unui tratament intensiv, Emily s-a recuperat complet.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.