CUTREMURATOR. Fetita de sapte ani INGHITITA de ape in timp ce se juca cu fratele ei pe malul unui lac. Parintii sunt in stare de soc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 16:30

Au trecut aproape 24 de ore de cand copila de numai 7 ani a disparut de acasa. Fratele ei spune ca fetita ar fi cazut in raul Ialomita.

Din acel moment, pompierii o cauta intr-una. Doar la lasarea intunericului s-au oprit, dar au reluat operatiunile in aceasta dimineata. Tragedia s-a produs imediat dupa ce fetita s-a intors de la scoala. Ea s-a dus la joaca impreuna cu fratele ei care e cu un an mai mare si un verisor.

Cei trei s-au indreptat spre malul raului, unde se mai jucasera si alta data. Numai ca acum fetita nu s-a mai intors acasa.

Mama fetei si-a pierdut deja orice speranta ca fata ei sa mai fie gasita in viata. Zeci de minute a fost cautata fetita de pompieri. Si cu barca si la pas. Din pacate, nici urma de fetita. Cautarile au fost reluate in aceasta dimineata.

##VIDEO133651##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”