Cutremurator! Fetitele astea au 9 si 14 ani, dar cantaresc cat un bebelus. Doctorii se asteptau sa moara dupa nastere, dar au invins toate obstacolele. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 03:25

Cele doua fete nu pot merge sau vorbi.

Lola si Claire au mai putin de un metru in inaltime si cantaresc, impreuna, 18 kg. Din cauza problemei genetice, cele doua fete par captive in timp. Ele au inca loc in bratele mamei si cei care le vad le confunda cu doi bebelusi, dar mama lor, Gwen, spune ca sunt la fel ca orice alte tinere de varsta lor. Le place sa asculte muzica rap si sa urmareasca emisiuni TV despre casatorii.



"Oamenii uita ca au aproape 15 si 10 ani, ,pentru ca sunt atat de mici. Claire are 1 metru iar Lola are 60 cm", a povestit Gwen.

La nastere, Claire a fost diagnosticata cu microcefalie, din cauza careia are capul foarte mic iar creierul este incomplet dezvoltat. La 3 luni, doctorii i-au spus mamei ca fata ei nu va implini un an, dar femeia a fost hotarata sa ii ofere cea mai buna viata pe care o poate avea.


Dupa 4 ani, femeia a ramas din nou insarcinata, dar, la 26 de saptamani, a primit o veste groaznica: si al doilea copil suferea de microcefalie.

Cele doua fete sunt foarte mici si au probleme de vedere, motiv pentru care parintii le tin intr-o camera intunecata. Au zilnic crize, dar parintii sunt fericiti  ca fetele lor sunt in viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.