CUTREMURATOR. In goana dupa bani, patronii de videochat angajeaza chiar si minore

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Oare totul e de vanzare in tara aceasta? In goana dupa bani obtinuti rapid si fara munca, unii patroni de videochat angajeaza chiar si fetite de 16-17 ani.

O spun chiar cei care coordoneaza afacerile. Urmariti un material revoltator filmat cu o camera ascunsa! In lumea saloanelor de videochat, sunt, de multe ori angajate tinere care nu au inca 18 ani, fara ca patronii sa aiba pic de frica. Pentru ei nu par sa existe legi. Important e profitul, nimic altceva nu pare mai conteaze… forta banului i-a acaparat.

Fara sigle, bine ascunse printre blocuri, afacerile cu placeri sunt tinute departe de ochii autoritatilor.

Cu domnisoara care se ocupa de angajari ne-am intalnit undeva in apropiere de Piata Muncii, din capitala. Am pretins ca vrem sa ne angajam…Nu a fost nicio problema, asta pana cand reporterul stirilor Kanal D a cerut sa mearga in studio, alaturi de cel pe care il prezentase drept un prieten.

A incercat, in schimb, sa ne convinga ca meseria e sigura si nu implica riscuri, iar lucrurile sunt cat se poate de serioase.

Ne-a promis chiar si carte de munca sa avem drept paravan o meserie decenta. Un alt salon, acelasi discurs, aceleasi promisiuni de castiguri mari, intr-un timp scurt. Oare cei care le fac nu au auzit de expresia: „ Nu tot ce zboara se mananca ”?

##VIDEO102508##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Videochat-ul este reglementat prin lege, iar aceasta stabileste clar anumite limite: fara minori, fara lucru in cuplu.

E bine pentru ei, chiar daca incalca legea. Oricum, nimeni nu pare sa fie interesat de ce se intampla dincolo de usile studiourilor de videochat.

Am contactat autoritatile si ne-au raspuns sec, printr-un mesaj ca nu au informatii pe care sa le faca publice, dar ca vor reveni cu detalii. Cand oare, ne intrebam noi? Nu de alta, dar studiourile de videochat exista de mai bine de 10 ani.
Si cine stie cate tinere si-au vandut pana acum corpul pe bani?

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.