CUTREMURATOR. Modul HALUCINANT in care un barbat a fost informat ca sotia lui a murit

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 10:30

Stephen Edwards, un barbat in varsta de 38 de ani din Marea Britanie, a alertat politia, ingrijorat ca sotia lui nu s-a mai intors acasa.

Barbatul nu a primit, insa, niciun raport cu privire la ancheta privind disparitia sotiei. A aflat, insa, ca aceasta murise, de fapt, in momentul in care politistii au venit sa-l aresteze sub suspiciunea de crima. Trupul neinsufletit al femeii fusese descoperit intr-o padure.

Sotul nici macar nu s-a putut prezenta la inmormantarea celei care ii fusese sotie vreme de 6 ani deoarece se afla in arestul politiei. Investigatiile si analizele de laborator au aratat, insa, ca nu el era faptasul.

Politistii au reusit, in cele din urma, sa-l areseteze pe adevaratul criminal.

Insa pentru Stephen Edwards modul brutal in care a aflat despre moartea sotiei l-a marcat." A fost ingrozitor! E ceva nici macar nu poti sa-ti imaginezi. Singura usurare este ca a fost indepartata suspiciunea de crima care plutea asupra mea. Stiam ca nu are ce rau sa mi se intample deoarece nu facusem nimic", a declarat barbatul pentru The Mirror.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.