CUTREMURATOR! Motivul pentru care o tanara s-a sinucis in urma unei operatii estetice de rutina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:24

Cazul unei profesoare din Anglia care s-a sinucis dupa o interventie banala a cutremurat o lume intreaga.

Familia a citit indurerata biletul de adio al femeii, o profesoara pe nume Victoria Meppen-Walter, in varsta de 44 de ani, din care au aflat cu groaza motivul pentru care tanara a ales sa-si puna capat zilelor. Profesoara se plangea de dureri infernale, descria ca se simte ca si cum carnea parca i-ar fi luat foc, dupa ce si-a scos o alunita de pe frunte. Femeia il acuza, practic, de suferinta ei, pe medicul care s-a ocupat de cazul ei.

Banala interventie s-a petrecut in noiembrie 2011, iar profesoara s-a sinucis in casa ei, la inceputul lunii septembrie anul acesta.

Pe bilet, sinucigasa a specificat clar ca isi pune capat zilelor din cauza suferintelor indurate in urma interventiei de inlaturare a alunitei. Declaratiile socante din scrisoarea de adio nu s-au oprit aici! “ Vreau ca numele chirurgului care m-a operat sa fie trecut pe piatra mea de mormant ”, a scris femeia.

Din pacate nu mai pot indura tortura fizica, carnea de pe fata, gat si piept ma arde ”, a mai scris profesoara sinucigasa.

Clinica unde s-a operat pacienta a eliberat un comunicat prin care sustine ca standardele dupa care functioneaza sunt de cel mai inalt nivel. Fisele arata ca pacienta a fost ingrijita si asistata in permanenta. “ Tratamentul pe care i l-am aplicat pacientei este considerat in medicina la cel mai inalt standard ”.
Cazul s-a complicat foarte mult in momentul in care politia a retinut-o chiar pe fiica presupusei sinucigase si iubitul acesteia cu suspiciunea de crima. Ancheta nu s-a incheiat, iar cercetarile continua.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”