CUTREMURATOR! O adolescenta a incercat sa se sinucida de doua ori pentru ca era prea frumoasa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 12:20

Claire Leeson, o tanara de 24 de ani din Marea Britanie, aspiranta la titlul de fotomodel, a dezvaluit ca a incercat sa se sinucida de doua ori dintr-un motiv socant.

Tanara a povestit ca in liceu era mereu luata peste picior de catre colegi rautaciosi care ii spuneau ca este urata si grasa chiar daca ea a aratat dintotdeauna bine. Invidia din partea celorlalte fete, geloase ca ea arata mai bine decat ele i-a facut viata un cosmar. Sub presiunea tuturor rautatilor, adolescenta a cedat si a incercat sa se sinucida de doua ori.

" Mi-au spus ca trebuia sa ma strduiesc mai mult ca sa reusesc",

este marturia cutremuratoare a acestei tinere care a dezvaluit ca a continuat sa fie luata peste picior chiar si dupa incidentele dramatice in care a vrut sa-si puna capat zilelor. Claire Leeson a povestit ca atitudinea colegilor din liceu i-au distrus increderea in sine. Insa, in prezent a trecut peste toate acestea si este hotarata sa nu mai devina niciodata victima oricarui abuz sau santaj emotional.

Toate aceste rautati, spune tanara, au pornit la scurt timp dupa ce ea a devenit iubita celui mai popular elev din liceu.
Cum era de asteptat, relatia lor nu a durat foarte mult timp, tineretea si lipsa de experienta spunandu-si cuvantul. Invidia si gelozia din partea celorlalte rivale nu au afectat-o atat timp cat era fericita cu iubitul ei.

Dar dupa ce s-a despartit de acesta, cosmarul a inceput. Insa de data asta, fostul ei iubit era cel care a dat startul tuturor rautatilor raspandind tot felul de neadevaruri si zvonuri false despre ea.
Situatia a afectat-o foarte mult! Era suficient faptul ca suferea din dragoste, iar gandul ca toti cei de varsta ei sunt impotriva ei a facut-o sa clacheze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?