CUTREMURATOR. O adolescenta a intrat in coma dupa ce a consumat in bar bauturi energizante la promotie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:54

Jayde Dinsdale, in varta de doar 18 ani, a facut de trei ori infarct intr-o singura seara dupa ce a profitat de o oferta promotionala intr-un bar, la bauturi energizante.

Adolescenta care iesise in oras cu prietenii sa se distreze a observat ca in bar, la bauturile energizante oferta era de doua plus una gratis. S-a gandit ca scuteste niste bani asa ca a profitat din plin de oferta. A cosumat si alcool ceea ce a facut combinatia sa fie aproape letala. Isi aduce aminte ca a consumat in jur de 10 bauturi energizante.

Ajunsa acasa si-a pierdut cunostinta in baie.

Parintii au chemat disperati salvarea, iar medicii i-au informat cu teroare ca tanara tocmai suferise un infarct. Pe patul de spital, Jayde Dinsdale a mai facut inca alte doua infarcturi. Au fost momente dificle pentru ea. A intrat in coma si a fost la un pas de moarte. Medicii abia au reusit sa o salveze.

Toate astea din cauza combinatiei fatale energizante cu alcool." Nu am stiut nici cata cofeina contin energizntele pe care le-am baut in bar si nici cat de periculoase pot fi pentru sanatate", a declarat tanara care vrea sa ii avertizeze
pe toti tinerii sa aiba grija ce consuma cand ies in oras si mai ales cum combina bauturile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei