CUTREMURATOR: O fetita de doar 3 ani a murit deshidratata dupa ce medicii au trimis-o acasa, refuzand sa o consulte. Parintii sunt DEVASTATI FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

O fetita nevinovata in varsta de doar 3 ani a murit in urma deshidratarii dupa ce medicii au trimis-o acasa, spunandu-le parintilor ca este perfect sanatoasa.

Cuplul a inceput sa fie ingrijorat dupa ce micuta, care in mod normal avea un apetit foarte mare, nu mai mancase sau bause de 3 zile. Mai mult, ea vomita foarte des.

Cei doi au fost la spital cu ea pentru un consult insa doctorii nu i-au efectuat nici teste, nici analize si au trimis-o acasa.

Starea ei s-a inrautatit iar in urmatoarea zi mama a gasit-o inconstienta in camera ei.
In ciuda eforturilor de a o readuce la viata, fetita a murit.

"Daca fetita ar fi fost intubata si i s-ar fi facut testele medicale necesare, acum era in viata. E vorba de proceduri de baza, nu e nimic sofisticat: analiza sangelui si a urinei", a concluzionat judecatorul care se ocupa de caz.

"Speram ca doctorii sa fie trasi la raspundere pentru ceea ce au facut.
In acest fel poate alti copii care au nevoie de ingrijiri medicale vor avea sanse sa supravietuiasca", au declarat parintii indurerati.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.