CUTREMURĂTOR! O fetiță de doar doi ani a ajuns în comă la un spital din Iași. Ce i-a făcut mama acesteia

Author: Lavinia Medrea
O fetiță de doar doi ani a ajuns în comă la un spital din Iași! Ce declară mama copilului
Sursa: PixaBay

Cutremurător! O fetiță în vârstă de doar doi ani a ajuns în comă la un spital din Iași. Copilul avea coastele rupte și capul spart. Medicii au anunțat imediat poliția

Cutremurător! O fetiță în vârstă de doar doi ani a ajuns în comă la un spital din Iași, cu coastele rupte și cu capul spart. Medicii au anunțat imediat poliția, care a început o anchetă privitor la traumatismele fetiței.

Cutremurător! O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns în comă la spital

În urmă cu câteva zile, copilul în vârstă de doi ani a fost adus în comă la un spital din Iași.

Mama fetiței susține că a lăsat-o nesupravegheată câteva minute, timp în care micuța s-ar fi înecat în cadă. Copila a fost resuscitată de îndată, medicii reușind să îi repornească inima. 

Citeste si: Clipe de coșmar pentru o familie din Gorj! Copilul, mama și bunicul și-au găsit sfârșitul în Motru. Oamenii din zonă au rămas îngroziți. FOTO

„Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ trei minute în cadă cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”,

a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Copil de doi ani, adus în comă la spital cu multiple traumatisme. Principalul vinovat este mama fetiței

Tatăl copilului este stare de șoc după ce fetița lui a ajuns în comă la spital. Acesta crede că mama a intenționat să o rănească, date fiind traumatismele la nivelul coastelor și al capului pe care le prezintă copilul. 

„Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt? După părerea mea eu cred că nu de la căzătura în cadă a ajuns așa. Cum poți să cazi, să ia atâtea lovituri și urme mai vechi?”, a mărturisit mătușa copilului.

Citeste si: Tragedie în lumea sportului. O fostă handbalistă din echipa națională a României a murit la doar 34 de ani

Nici medicii și nici tatăl fetei nu cred povestea susținută de mamă. Mai mult de atât, femeia a mărturisit polițiștilor că a mușcat-o pe copilă în momentul incidentului, pentru că nu mai dădea semne de viață.

„Pacienta menţine o stare critică.

Au fost anunţate instituţiile statului pentru a investiga modul de producere al accidentului. A fost solicitată şi o expertiză de la IML”, a explicat Lavinia Ionescu, medic coordonator ATI la Spitalul „Sf.Maria” din Iaşi.