CUTREMURATOR! O fetita nou-nascuta a fost gasita la gunoi, infasurata intr-o punga si cu gatul taiat. Se zbate intre viata si moarte FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

Caz cutremurator in China. O fetita nou nascuta a fost gasita intr-un container de gunoi, infasurata intr-o punga de plastic si cu gatul taiat.

Bebelusul, care inca avea atasate placenta si cordonul ombilical, a fost gasit de un barbat care cauta materiale reciclabile.

 

"Era vanata cand am gasit-o. Prima oara nu am crezut ca e reala, am crezut ca e o simpla papusa, insa cand mi-am dat seama ca respira m-am ingrozit", a declarat barbatul.

 

Fetita a fost dusa rapid la spital, unde se afla in stare critica.

 

"Inca era in viata cand a fost gasita. Respira, insa tot corpul ii era acoperit de sangele care curgea din taietura mare pe care o avea la gat", a declarat un martor care era de fata in momentul in care aceasta a fost gasita.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Medicii spun ca starea micutei este grava si ca, daca taietura era un pic mai adanca, ar fi murit instantaneu.

 

Se crede ca fetita este victima politicii din China, unde, datorita numarului mare de locuitori, familiile nu au voie sa aiba decat un singur copil.

 

Din acest motiv majoritatea parintilor prefera sa aduca pe lume baieti si nu fetite. Soarta

fetei a cutremurat intreaga tara. Daca va reusi sa fie salvata ea va ajunge intr-o casa de copii.