CUTREMURATOR. O tanara a MURIT subit dupa ce i-a fost introdusa o substanta interzisa in paharul cu bautura

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 01 iul 2020, 15:56

Scoatem la iveala in aceasta seara o tragedie petrecuta intr-un club de noapte din centrul capitalei! O chelnerita in varsta de numai 24 de ani a murit subit!

Fata nu se distra, era la munca. Legistii au descoperit in organismul ei o substanta cu efecte halucinogene, ramasa deocamdata necunoscuta. Sa fi fost aceasta cauza mortii? Familia si prietenii se tem ca a fost vorba de o crima.

Georgina, o tanara cu chip de inger! Muncitoare si iubita de toti prietenii. De cativa ani, era angajata intr-un club din centrul capitalei. Lucra ca ospatarita, in ture de noapte.

O munca grea, dar tanara nu se plangea. Incerca sa-si faca un viitor si sa-si ajute familia. Duminica seara, Georgiana a plecat de acasa la lucru. Si-a luat ramas bun de la cei dragi. Nimeni din familie n-avea sa stie ca este ultima data cand o mai vad in viata.

Orele au trecut ca de obicei. Georgiana a alergat intre bar si mesele clientilor, ocupata cu foarte multe comenzi.

Agitatie, ca in noptile de weekend din centrul vechi, cand sute de tineri se strang pentru a se distra. La un moment dat, ceva s-a intamplat. Nimeni nu stie inca ce!

Unii dintre prietenii Georgianei cred ca cineva ar fi strecurat in paharul fetei substanta care avea sa-i aduca sfarsitul, posibil, drogul violului, un amestec extrem de periculos. Rudele Georgianei spun altceva. Fata s-ar fi simtit rau si s-ar fi plans de durere de cap, asa ca cineva, o persoana necunoscuta din club, i-ar fi oferit o pastila.

Aici, filmul s-a rupt! Tanara a lesinat, iar colegii ei au chemat ambulanta!

Cu toate ca medicii au facut tot ce le-a stat in putere pentru a-i salva viata tinerei, acest lucru nu a mai fost posibil. Trupul neinsufletit a fost trimis la Institutul Medico Legal petru a afla cauza reala a decesului. In aceasta dimineata, distrusa de durere, mama Georgianei si-a luat fiica acasa.

Medicii legisti au stabilit o prima cauza a decesului: intoxicatie cu o substanta necunoscuta.

Testele toxicologice vor stabili exact despre ce e vorba. Acestea vor fi gata in zilele urmatoare. Prima concluzie arata, insa, cat se poate de clar ca decesul a survenit in urma intoxicatiei cu o substanta periculoasa, ingerata in ultimele ore de viata.

##VIDEO121634##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Georgiana nu era singura la parinti. Reporterii wowbiz.ro

au stat de vorba cu apropiatii familiei. Acestia spun ca sora geamana a Georgianei ar fi simtit tragedia. Tanara ar fi simtit un soc chiar in momentele in care medicii se luptrau sa ii salveze sora.

Ca doua picaturi de apa, asa seamana cele doua surori. Acum, insa, sunt despartite pentru totdeauna. Duminica, in drum spre munca, Georgiana a postat o melodie pe o pagina de socializare, direct de pe telefonul ei mobil.

Versuri cu substrat aproape premonitoriu: e vorba despre despartire, despre sotul care isi pierde sotia pe patul de spital, despre copilul care ramane fara mama. Sa isi fi presimtit fata sfarsitul?

Langa aceasta postare, socati, prietenii Georgianei trimit acum mesaje de condoleante. Un alt prieten a postat o poza cu Georgiana asa cum si-o amintesc toti: fericita, plina de viata. Expertiza medicilor legisti va stabili cu exactitate ce substanta necunoscuta a omorat-o pe Georgiana. Prietenii vorbesc de un mix periculos numit „drogul violului”.

Specialistii spun ca efectele acestuia sunt devastatoare: „ Creaza trairi intense, vaso-dilatiatie la nivel cerebral. Efectele dureaza, in functie de doza, de la cateva ore, la 7-8 ore. Se consuma in bauturi alcoolice si in bauturi non alcoolice ”. De multe ori, distractia in cluburile de noapte inseamna si consumul de substante ilegale sau de amestecuri la fel de periculoase. In urma cu o luna, un tanar a murit dupa o distractie inecata in alcool si energizante.

Parintii Georgianei si sora ei geamana se pregatesc acum de inmormantare. Pentru tanara de 24 de ani nu se mai poate schimba nimic. Ancheta ar trebui sa traga inca un semnal de alarma asupra pericolului acestor substante, consumate de catre tot mai multi tineri.