CUTREMURATOR: Pare normala, insa ascunde un SECRET INFIORATOR! 13 medici nu au reusit sa isi dea seama de acest lucru

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:59

Poate parea incredibil, insa acest caz este cat se poate de adevarat. Natasha Simmonds, o adolescenta din Anglia, a trait o viata cat se poate de normala pana in anul 2008.

Atunci ea s-a confruntat cu primele probleme de sanatate. Acuza dureri de cap si de spate, insa spunea mereu ca are probleme si cu vederea. Initial s-a dus la un doctor, insa dupa un control amanuntit, acesta i-a spus ca nu are probleme grave si ca totul se datoreaza probabil oboselii.

Problemele au persistat si s-au inrautatit, astfel incat, pana in anul 2010, ea a efectuat nu mai putin de 24 de vizite la medici.

De fiecare data insa diagnosticul era acelasi: oboseala cronica.

Familia ei a trait o adevarata drama in momentul in care tanara a incetat din viata. La autopsie socul a fost insa si mai mare: tanara avea o tumoare imensa pe creier, pe care, in mod inexplicabil, niciun medic nu o observase. Furiosi, parintii vor sa dea acum in judecata spitalele in care aceasta a fost consultata.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: