CUTREMURATOR. S-a aruncat de la etaj dupa ce colegii i-au spus ASTA! Parintii sunt in stare de SOC!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:12

Lauren Johnson, o tanara in varsta de 17 ani si-a pus capat zilelor dintr-un motiv socant! Parintilor nu le-a venit sa creada!

Adolescenta a sarit in gol de la etajul unei cladiri. Inainte de a face gestul extrem le-a spus asta prietenilor cu care era, in semn de adio:" Nu mai pot sa ma justific atata, am terminat cu vorbaria". In urma impactului cu solul, tanara a suferit multiple traumatisme severe care i-au fost fatale. A murit pe loc!

Lauren Johnson era o fire extrem de sensibila si fragila emotional.

Ea fusese internata intr-o clinica pentru a putea putea gestiona mai bine stresul si emotiile negative din viata ei. Insa faptul ca a fost internata din cauza unei depresii a ajuns la urechile colegilor de clasa. Se pare ca acestia au inceput sa o evite, ba mai mult, sa judece intr-o lumina negativa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Medicii psihiatrii au condamnat acest comportment al colegilor! Se pare ca aceasta atitudine de izolare si respingere a impins-o pe adolescenta sa isi puna capat zilelor.

Parintii nu-si mai pot reveni din soc!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.