Cutremurator: s-a dus sa stranga hainele de pe sarma dar a ajuns sa aiba gatul tumefiat si a fost la un pas de moarte! Uite ce i s-a intamplat acestui barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:47

Un barbat din Londra a trait momente de cosmar care l-au marcat profund, viata fiindu-i pusa in pericol fara voia lui.

Sunil Dade, din Londra, se afla in curtea casei parintilor in momentul in care tragedia s-a petrecut. El aduna mai multe rufe puse la uscat. La un moment dat, dupa ce a pus mormanul de haine pe umar, a simtit o intepatura puternica in zona gatului.

Incercand sa isi dea seama ce s-a petrecut, a observat pe rufe un paianjen mort, moment in care a facut legaturile. A incercat sa nu se panicheze, insa pe masura ce timpul trecea durerile erau din ce in ce mai mari.



In cele din urma pielea gatului a capatat o nuanta inchisa, iar intreaga zona era umflata si inflamata. Medicii i-au spus ca viata i-a fost pusa in pericol si ca a avut mare noroc.

"Nu am avut niciodata dureri atat de puternice. Pur si simplu urlam de durere. Inainte nu imi era teama de paianjeni. Acum insa mi-am dat seama cat de periculosi pot fi", a spus barbatul.


Acum, dupa cateva saptamani de tratament, Sunil se simte mai bine, insa pielea din jurul gatului a ramas rosie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”