CUTREMURATOR! Si-a batut iubita cu BESTIALITATE cu un nunceag si a ars-o folosind un aruncator de flacari improvizat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 22:05

Un tanar in varsta de 20 de ani isi va petrece ani buni din viata in inchisoare dupa ce si-a batut cu bestialitate iubita.

Ashley Surfleet era sub influenta drogurilor in momentul in care a avut criza de gelozie. El a acuzat-o pe iubita lui, Josina Clarke, in varsta de 24 de ani, ca il insala cu un baiat pe care l-ar fi cunoscut pe Facebook.

Pentru ca aceasta nu vroia sa recunoasca adolescentul a batut-o cu bestialitate cu un nunceag pe care il avea in casa. Tanara a reusit initial sa scape sarind pe fereastra si ascuzandu-se dupa niste tufisuri.


Baiatul a gasit-o insa dupa scurt timp si a bagat-o cu forta inapoi in casa, unde si-a continuat tortura. Tanarul a ars-o pe fata pulverizand spray si aprinzand gazul extrem de inflamabil cu o bricheta.

Cu ultimele puteri, Josina s-a aruncat efectiv de la etajul casei si a alergat pana la cea mai apropiata locuinta, unde a povestit ce i s-a intamplat.

In urma atacurilor, fata s-a ales cu multiple arsuri si taieturi la cap si brate.
Tanarul a fost arestat si condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.