CUTREMURATOR! Si-a infometat si si-a batut copii pana la epuizare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 06:50

Probabil ca nu s-ar fi aflat nici acum de soarta lor, daca mama copiilor, bauta se pare, nu s-ar fi dus la primarie spunand ca vrea sa scape de doi dintre ei.

 Asistenta sociala este cea care a descoperit ororile. Micutii erau tinuti in conditii inimaginabile, spun autoritatile. In mizerie si flamanzi iar doi dintre ei aveau trupurile brazdate de vanatai si muscaturi.

Femeia din imagini, despre care vecinii spun ca joaca rolul sotiei necajite si batute de sot, este mama celor trei micuti, ajunsi in spital ca vai de ei. Sustine ca nu i-a atins si arata cu degetul spre fiul cel mare, baiatul de 8 ani.
Aceeasi varianta o are si tatal, nici el usa de biserica, dupa cum spun vecinii.

Totusi, se vede cu ochiul liber in ce conditii erau crescuti bietii copii. Cladirea, care a apartinut unei cooperative, nu are nici geamuri si nu e nici incalzita. Mai mult, baiatul si cele doua fetite erau incuiati in casa, zi de zi.


Vecinii spun ca imediat ce si-a revenit din betie si a realizat ca poate pierde alocatiile copiilor, tot pe ei s-a razbunat.
De nervi, ar fi luat caietele baiatului si le-ar fi incendiat. Vecina sustine ca i se rupea sufletul cand ii vedea pe ulite, pe copii. Umblau aproape dezbracati si nemancati. De mila, le dadea din putinul ei cate un colt de paine.

Deocamdata, cei trei copii vor ramane in grija cadrelor medicale de la spitalul din Targu Neamt. Cel mai probabil, micutii vor ajunge intr-un centru de plasament. 












 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.