CUTREMURATOR. Si-a INGROPAT pruncul in curtea casei la scurt timp dupa ce l-a adus pe lume

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Un caz cutremurator care lasa in urma intrebari greu de imaginat! O mama si-a ingropat propriul prunc in curtea casei, la numai cateva ore dupa ce l-a adus pe lume.

Nimeni n-a stiut pana acum, cand chiar sotul femeii a anuntat politia. Barbatul isi acuza sotia de pruncucidere! „ El m-a invatat, daca se intampla ceva cu copilul, sa-l ingrop aici, in gradina!(…) El m-a dat in gat! ” Sunt vorbele cutremuratoare ale unei femei care-si spune „mama”! In varsta de 39 de ani, ea povesteste, fara nicio remuscare, cum, dupa ce-a nascut acasa, si-a ingropat propriul prunc, chiar in curtea gospodariei.

Povestea s-ar fi petrecut in urma cu doi ani. Ea, mama sa si sotul au pastrat secretul, pana acum!

S-a nascut viu, la 9 dimineata si am stat cu el in brate, l-am pupat, l-am infasurat cu scutec si, in bratele mele, a decedat ”. Mai departe, insa, spusele femeii sunt confuze. Ascultati-o cu atentie! Se contrazice singura? „ Sotul mi-a spus ca lui nu-i trebuie copii(…) Si eu n-am avut conditii ca sa-l ingrop ca orice om, la cimitir ”.

Sotul sau, insa, spune ca ea este cea care a omorat bebelusul si, ca sa scape de el, l-a ingropat in curtea casei, in timp ce el era plecat. Abia ieri, insa, barbatul in varsta de 47 de ani si-a denuntat consoarta la politie, ca sa se razbune pe ea.

Ieri, anchetatorii au dezgropat locul indicat de barbat, in curtea casei. Cat adevar este in spusele femeii care si-a ingropat pruncul in curtea casei, fara sa-i puna nicio macar o cruce?! Sunt intrebari la care anchetatorii cauta, acum, raspunsuri.

Daca se va descoperi ca micutul a fost omorat, faptasul va fi acuzat de crima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO132318##

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.