Cutremurator! Si-au botezat de urgenta copilul pe patul de spital, inainte de a-l deconecta de la aparatele care il mai tineau in viata. Au picat in genunchi de uimire cand au vazut ce se intampla cu el, dupa ce doctorul a scos masinaria din priza

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:01

Dylan Askin avea doar 3 ani cand a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer pulmonar.

La doar o luna, dupa ce a inceput tratamentul, Dylan a lesinat la scoala. Parintii stiau ca urmeaza un drum lung si anevoios catre recuperare, dar deodata lucrurile luat o intorsatura grava.

Dupa ce a inceput chimioterapia, prognosticul doctorilor era optimist, insa incidentul de la scoala a schimbat totul. Medicii au fost nevoiti sa il conecteze la aparatele de respiratie artificiala, la Terapie Intensiva. Acolo, a contactat o infectie care ii facea ca organele interne sa cedeze.

Temperatura corpului era instabila iar inima ii ajungea la 200 de batai pe minut.

"A fost o decizie foarte grea, dar doctorii ne-au spus ca organele ii cedeaza si nu mai pot face nimic", a povestit mama indurerata.

Mike si Kerry si-au botezat fiul si si-au luat ramas bun. In momentul in care i-au oprit calmantele, inainte de decontecta aparatele, copilul a inceput sa isi miste picioarele, lucru care ar fi fost imposibil daca ar fi fost intr-adevar in moarte cerebrala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat, i-au facut mai multe teste si au ajuns la concluzia ca se va recupera.

MInunea s-a intamplat, intr-adevar, dupa alte

cateva saptamani de respiratie artificiala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.