CUTREMURATOR. Tanara UCISA cu BESTIALITATE de un vecin care facuse o obsesie bolnava pentru ea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 17:00

Crima urmata de o tentativa de sinucidere intr-un bloc din Medias. O tanara a fost ucisa de un vecin care a facut o adevarata obsesie pentru ea in ultimele luni.

Scenele de groaza s-au petrecut in apartamentul victimei. Tanara avea 26 de ani si locuia singura. Aseara, un barbat cu 5 ani mai mare decat ea a intrat peste tanara in casa si a inceput sa o loveasca. Alarmati de strigatele fetei, cativa vecini au sunat la politie si s-au hotarat sa sparga usa. Era, insa, prea tarziu. Tanara era, deja, moarta. Cea mai buna prietena a fetei a ascultat la telefon, ingrozita, tot ce s-a intamplat.

Tanara lucra la o cofetarie din oras si era cunoscuta de vecini drept o fata linistita. N-avea de unde sa stie ca printre ei se afla unul cu intentii bolnave. Vecinii nu si-au imaginat ca linistea blocului in care stau va fi zguduita de o asemenea tragedie. In ultima perioada, barbatul care locuia la acelasi etaj cu ea o urmarea pas cu pas. Acesta i-a facut si un cont fals pe o retea de socializare si o denigra.



Culmea! Pe pagina de Facebook a suspectului principal se afla mentiunea „Nimic fara Dumnezeu”. In schimb, tanara care a fost ucisa a postat mai multe fotografii, printre care si una din luna februarie, de la mormantul lui Arsenie Boca. Individul a incercat sa-si puna capat zilelor dupa ce a si-a ucis vecina. El a ajuns, intr-un final, la un spital din Sibiu. Medicii spun ca starea lui este stabila.
Barbatul risca sa stea ani buni dupa gratii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133565##