CUTREMURATOR! Un adolescent a murit in CHINURI GROAZNICE din cauza ca I-A FOST RUSINE sa le spuna parintilor ca are o tumoare la testicule

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 01:50

Un baiat in varsta de 16 ani a suferit timp opt luni dureri agonizante.

Tanarul a spus familiei ca are o excrescenta la testicule cand era prea tarziu pentru el. Michael Rushby, un adolescent din Marea Britanie, a indurat dureri groaznice timp de opt luni fara sa le spuna parintilor sau vreunui membru din familie ca are o tumoare la testicule.

Baiatului i-a fost jena sa discute despre un asemenea subiect. Era cel mai mic dintre cei sase copii ai familiei Rushby. Cand nu a mai suportat durerea, si-a luat inima in dinti si i-a spus fratelui sau mai mare ce il doare.
A fost transportat de urgenta la spital, iar in urma analizelor si testelor, medicii i-au pus diagnosticul dur de cancer la testicule.

I s-au dat, in schimb, 75% sanse de supravietuire daca incepe imediat tratamentul. In mod tragic, insa, adolescentul a murit la numai doua saptamani dupa ce s-a prezentat la medic. Cancerul se raspandise la abdomen, dar si la piept, afectandu-i organele vitale. A intrat mai intai in coma si a murit la spital.
Dupa doar o saptamana de chimioterapie, se pare ca organismul sau a cedat.

Parintii si familia sunt in stare de soc:" As vrea sa le spun tinerilor si, in general, oricui are o probelema, sa spuna familiei sau sa mearga sa consulte un medic din timp daca simt ca este ceva in neregula cu sanatatea lor. Mikey trebuia sa vina sa imi spuna. Nu l-as fi facut sa se simta jenat", a declarat sfasiata de durere mama tanarului unui cotian britanic.


Cancerul de testicule apare la barbati cu varste intre 15 si 44 de ani. Primele simptome sunt umflarea testiculelor sau durere in zona genitala. Medicii sustin ca aceasta forma de cancer are cel putin 90% sanse de vindecare daca este descoperita in primele faze ale bolii.

Mama si fratele lui Michael Rushby
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-630a73aea93dbf13811e78aa8c14b066.JPG