CUTREMURATOR: Un caz asemanator cu cel al Elodiei Ghinescu s-a petrecut in Elvetia. O romanca A FOST UCISA de propriul sot si ingropata la marginea unei paduri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:25

O crima ingrozitoare, in care victima a fost o romanca, a socat intreaga opinie publica din Elvetia.

Cazul este similar cu cel al disparitiei Elodiei Ghinescu. Claudia Gesseney, in varsta de 36 de ani, a disparut de acasa in noaptea zilei de 27 spre 28 octombrie.

Potrivit WOW biz .ro, romanca a fost cautata de autoritatile locale pe tot cuprinsul Elvetiei, ancheta ajungand si pe teritoriul Romaniei, unde Interpolul credea ca se putea refugia.

Cercetarile au fost efectuate zi si noapte cu elicopterul, cu caini, orice coltisor de rapa sau loc greu accesibil fiind scotocit politisti, fara un rezultat concret.


Ieri seara insa romanca a fost gasita moarta la marginea unei paduri, unde a fost ingropata chiar de sotul ei, in varsta de 44 de ani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.