CUTREMURATOR: Un intreg sat sta pe jar dupa ce o femeie a gasit o imagine cutremuratoare in telefon!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Ca pe jar stau locuitorii unui sat din Buzau! O aparitie ciudata le-a dat vietile peste cap!

Unii spun ca e o naluca si ca seamana izbitor cu o batrana din sat dusa dintre cei vii, altii ca e o fotografie prost facuta! Iata si de la ce a pornit misterul! O fotografie bizara a bagat groaza in localnici. Le da fiori pe sira spinarii ori de cate ori o privesc!

In imagini, se distinge un chip omenesc, alungit, invaluit intr-un fum alb. De sambata, Gina Mihai nu mai are liniste! Femeia spune ca, in telefonul mobil, i-ar fi aparut o fotografie pe care nu ar fi facut-o vreodata.

S-a intamplat aproape de miezul noptii, la petrecerea fiicei sale:

"Fara sa filmez, fara sa-l scot din buzunar, a aparut fotografia. Fotografia a aparut la 11 si un sfert. Noi nu am scos telefonul din buzunar!", se jura femeia. Aceasta spune, cu mana pe inima, ca imaginea ciudata ar semana izbitor cu bunica ei, moarta, acum trei ani.

Pentru a-i linisti, preotul din sat le-a spus enoriasilor ca nici vorba de vreun fenomen bizar- este doar o fotografie nereusita.
I-a sfatuit pe membrii familiei Mihai sa dea de pomana de sufletul raposatei. Tot satul vuieste. Strania intamplare din casa familiei Mihai s-a raspandit ca fulgerul.

Din casa-n casa! Si pe aleile cimitirului mirarea este la fel de mare! E un semn, cred vecinele raposatei.
##VIDEO116325##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta