Cutremurul din Nordul Italiei: 350 de raniti si 16 morti pana acum VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 08:45

Cutremurul puternic din Nordul Italiei a lasat in urma lacrimi si durere, tara unde comunitatea romaneasca este extrem de mare.

16 persoane si-au pierdut viata, 350 au fost ranite, in timp ce una este de negasit. Mii de oamenii ramas fara case, dar multumesc Divinitatii ca au scapat cu viata.

Parca ar fi fost de jucarie,cladirile din imagini s-au prabusit la scurt timp, dupa cutremurul care a lovit puternic Nordul Italiei. Norul gros de praf a impanzit, apoi, intreaga zona iar oamenii au fugit incotro au vazut cu ochii.


Cum era sa stai in picioare cand pana si cei aflati in tabara de sinistrati de la cutremurul de acum 10 zile s-au panicat si au iesit din corturi ca arsi.

Cutremurul puternic de ieri a lasat in urma 16 morti. Majoritatea, oameni care se aflau in timpul seismului la serviciu, in diferite fabrici din zona afectata. Mare noroc au avut cei care au scapat cu viata de pe urma seismului.
In unele locuri pamantul pur si simplu s-a crapat. 

350 de persoane au fost ranite, in timp ce una este data disparuta. Salvatorii au cautat, in continuu supravietuitori, printre daramaturi ajutati de caini special antrenati pentru astfel de situatii.

In timp ce unii isi plang mortii, altii multumesc Divinitatii ca au scapat cu viata chiar daca au ramas sub cerul liber. In aceeasi situatie se mai afla alte 14 000 de persoane care fie au ramas fara locuinte pentru ca acestea au fost avariate, fie pentru ca se tem sa se întoarca în casele lor.
Pentru toti, autoritatile italiene au amenajat adaposturi in scoli, terenuri de sport si hoteluri.

Cutremurul de ieri dimineata din Nordul Italiei a avut magnitudinea de 5.8 grade pe richter si a fost urmat de peste 40 de replici inregistrate in cursul noptii.






 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.