Da 10.000 de dolari oricui ii gaseste o prietena! Motivul pentru care face asta e incredibil

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 11:05

Aveti nevoie urgenta de 10.000 de dolari? Tot ce trebuie sa faceti e sa ii gasiti acestui barbat o iubita.

Ren Lu You, un american din statul Alabama, e dispus sa plateasca o mica avere oricui ii face cunostinta cu o fata cu care va avea o relatie mai lunga de sase luni.

"M-am mutat aici anul trecut, dupa ce am terminat facultatea. Am fost la cateva intalniri interesante, altele plictisitoare is unele de-a dreptul bizare, asa ca am zis sa incerc ceva nou", a scris el pe site special creat pentru a-si gasi o partenera, dateren.com.



You are 29 de ani si lucreaza in domeniul financiar. Este pasionat de sport si nu fumeaza. Cauta o femeie intelectuala, curioasa si care" stie diferenta dintre astronomie si astrologie".

El sustine ca propunerea lui e castigatoare pentru ambele parti. El va economisi timp, pentru ca va scapa de corvoada cautarii unei partenere iar petitorii vor face o avere pentru o simpla intermediere.


Femeile care au nevoie de bani nu au voie sa se ofere, pentru a face rost de bani, Ren accepta propuneri doar de la intermediari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?